Sistem platformlarına genel bakış - güncel olmayan Blockchain teknolojisi olan eski cihazlar

Paranızı kripto para birimine yatırmak mı istiyorsunuz? Peki, Sidera adlı eşsiz bir projeye yatırım yapmayı deneyebilirsiniz. Elma şarabı nedir? Neden buralara yatırım yapmanız gerekiyor? Ne gibi avantajlar elde edebilirsiniz? Ayrıca, yol haritası ve kripto paralarının bu gibi en iyi olasılıkları nedir? İşte tam açıklama. 

Sidera hakkında mı?


Sidera, kullanıcıların Perakende Satış Noktası'nda (POS) temas kurmadan akıllı telefonlar ve akıllı telefonlar kullanmasına olanak tanıyan yeni bir platform. Bu, merkezi olmayan bir giyilebilir cihazın kullanıldığı ilk blokaj teknolojisidir. 
Envisioner projesi gibi Camillo Piscitelli, Sidera'nın iki en iyi dünyayı bir arada kullandığını ve Blockchain teknoloji devrimini ve giyilebilecek IoT cihazlarının yeniliklerini karıştırdığını söyledi. 
Sidera, bir mobil uygulama ve satış noktası ya da doğru ve çalışır durumda olan POS terminali içerir. Bu bileşenlerin tamamı açık kaynak ve açık şartnamelerde sunulacak. 



Özel DWD teknolojisi
Sidera, kriptografiyi depolamanın yeni bir devrimci yolu etrafında dönen uygun fiyatlı bir ekosistemdir. Bu, Merkezi Olmayan Giyilebilir Cihazlar (DWD) olarak adlandırdığımız şeydir. Bu teknoloji, ihtiyaçlarınızı daha kolay karşılamanızı sağlamayı amaçlamaktadır. bu Bitsmart 



yenilikçi ve güvenli 
Sidera tarafından akıllı saat ve bitlock ve kripto para biriminde hedeflenen akıllı bantlar hakkında yeni bir fikir olarak kullanıldı. Bu cihaz, kullanıcılara Crypto ortamını kurmak ve yönetmek için kullanışlı, yenilikçi, basit ve güvenli bir yol sunmayı amaçlamaktadır. 



Bileklikler ve daha fazlası!
Bileğinizi kullanarak, paranızın tam şifreleme ile, etrafında güvence altına alınacak ve aynı zamanda bilek bileklerinin bilek hareketlerini gerçekleştirmesine izin verilecektir. Ayrıca, Sidera teknolojisi ayrıca birçok başka yenilikçi özellik kullanılmasına da izin veriyor. 



Sidera'nın eşsiz teknolojisi 
Sidera, bileğinizi tüm şifrelerinizin kaynakları ile güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar. Sadece güvenli bir şekilde tasarruf etmenize izin vermeyecek, Sidera size de ihtiyaçlarınızı karşılamak için güzel ve akıllı bir yol sunuyor. Bunu yapmak için bileğinizi kullanmanız yeterlidir! 



Bitcoin / ERC-20 cüzdanı
Hala kafan karıştı mı, paranı nasıl kurtaracaksın? Şimdi, çok seviyeli askeri seviye şifrelemesi ile, fonlarınız bileğinizde OFF-CHAIN ​​üzerinde saklanır. Daha sonra bileğinizin etrafında kolayca ödeme yapabilirsiniz. Bu harika, değil mi? 



Harici temassız işlemler için bilekler 
Sidera'nın diğer özel teknolojisi, bitcoin, EQS veya diğer ERC-20 işaretleyicilerini göndermenize veya almanıza olanak tanır. Bu yöntem, çevrimdışı işlemlere müdahale etmek için bilek aracılığıyla yapılabilir. Bu yöntem, çevrimiçi işlemler gerektirmeden ERC-20 üzerinde işlem yapmanızı sağlar. 



NFC POS ödemesi
Sidera, NFC modülleri ile donatılmış SmartBit cihazları oluşturur. Bu teknoloji, paranızı dünyanın her yerinde istediğiniz her mağazada geçirmenizi sağlar. Böylece, her mağazada ihtiyaçlarınız için alışveriş yapabilir ve kolayca ödeme yapabilirsiniz. 



Özellikleri düzinelerce 
Sidera teknolojisi ayrıca cep telefonu bildirimleri, otomatik işlem adres tespiti, hayalet modu, QR jeneratörü, saat ayarları, fiyat uyarıları, ticaret ve keyif alabileceğiniz diğer birçok fonksiyon ile donatılmıştır! 



Güvenli hırsızlık koruma sistemi
Paranızın güvenliği konusunda endişelenmenize gerek yok. Peki, BitSmart'ı veya bir gizli anahtarı kaybetmiş olsanız bile paranız çalınamaz. Sidera teknolojisi, fonlarınızı çok seviyeli güvenlikle karşıladı. Böylece, paranız güvende ve bunun için endişelenmenize gerek yok. BitSmart 



Küresel, ölçülebilir ve tamamen merkezi olmayan 
Bileğinize takabileceğiniz ilk donanım cüzdanınız olarak, tamamen merkezsizdir. Bu da tamamen Blochen tarafından korunmaktadır. Bu, dünyadaki her mağazada, ölçülebilir ve tamamen merkezden uzak, aynı zamanda ona uygulanan teknolojide yapılan alışverişlerde kullanılabilir.
Merkezi olmayan şekilde kullanılabilecek ilk fiziksel bağlantı, ilk değiştirilebilen ve merkezi olmayan fiziksel değişimdir. Halihazırda bileğiniz olan eşlerle kripto döviz ticareti temelinde merkezi hükümete güvenmeniz gerekmez. 



kesişmek 
INTERSECT bu Blockchain'in ilkesidir. Bu ilke, uygulamaların ve kriptografik işlemlerin ağ yükü olmadan gerçekleştirildiği yerlerde gerçekte mevcuttur. Bu gerçekten Sidera teknolojisinin kullanıcıları için yararlı olan ilginç bir ilkedir. 



Önyükleme protokolünün kanıtı
Ağ durumu ölçülürken yük veya PoL protokolü sürekli olarak oluşur. Bu önlem, düğümler aracılığıyla uygulanır ve çeşitli işlemlerde akıllı mikro düğümlerin seviyesine yetki verir. Bu işlem blok zincirlerinin serbest bırakılmasını kolaylaştırmak için uygundur. 



dengeleyici 
Daha önce bahsi geçen tüm fonksiyonlar değil, aynı zamanda ağ dengesi, işlem doğrulaması, ağ ücretlerinin alınması ve mikro-düğüm alt katmanına fazlalık verilmesi de sağlanmaktadır. Kitle fonlaması




Projenin amacı $ 15.000.000 olduğunu. 51 milyon ERC20 eQUOS Token ve 1 ise 0,5 eQUOS eşit iken. Yumuşak kapak $ 1.500.000 olduğunu. Yumuşak kapak ön dağıtım ve dağıtımı sırasında sağlanamadığı takdirde, fonlar) iade edilir. 
En zor kapak için, miktar 15.000.000 $ 'dır. Bu zor örtüye ulaşıldıktan sonra bağış durdurulacaktır. Daha sonra toplam rezerv 51.000.000 eq'dir. Toplanan fonların% 1'i kuruluşun hayır kurumuna bağışlanmasına rağmen. 



Jeton dağıtımı




bağış



komuta



Projeden takım hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: https://sidera.io/#team


Sonuç 
Peki, bu projeye ilginiz var mı? Peki, Sidera, yapay zekaya güvenirseniz deneyebileceğiniz iyi bir yatırım şirketidir. Sidera geliştiricileri bu segmentte bazı başarılara imza atabileceklerine inanmaktadır. Bu proje gelecekte, hem de bu projenin maliyetinin yanı sıra jetonları önemli ölçüde artıracaktır.




İyi bir uzun vadeli yatırım arıyorsanız, Sidera sizin için en iyi seçenek olabilir. Bu şirket gelecekte olsa bile, iyi bir yatırım getirisi sunmak istiyor. Eğer yeterli sabrınız varsa, paranızı bu projeye yatırmanız için teşvik edilirsiniz. 



Son olarak, uzun vadeli bir yatırımla ilgileniyorsanız, bunu kendiniz uygulayabilir ve Sidera'nın gelişimine katılabilirsiniz. Sidera, bilek, bilek yöntemlerine dayanarak güvenli, merkezi olmayan ve basit bir ödeme ve alışveriş hizmeti sunacaktır. Peki ne bekliyorsun? Bu projeye şimdi bu büyük yatırımla katılın! 



İletişim bilgileri:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

P2PEP - Eşler Arası Enerji Protokolü

OPP OPEN WIFI - GLOBAL OLUŞTURMA YAŞAM AMACI İLE TOPLULUĞU BİR SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET

AlphaCar