OPP OPEN WIFI - GLOBAL OLUŞTURMA YAŞAM AMACI İLE TOPLULUĞU BİR SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET

OPP açık WiFi  , bir genel, ücretsiz açık kablosuz erişim hotspot ağına erişim sağlamak ve her bir katkıyı nedenimizin bir parçası olarak ödüllendirmek amacıyla tek bir amacı olan bir topluluk hizmetidir. Dünya genelinde 2,5 milyara yakın akıllı telefon kullanıcısı var, bunların% 80'i sosyal medyada aktif.
Wi-Fi erişimi günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Şaşırtıcı bir şekilde,% 76'sı kendimizi genellikle erişimin mümkün olmadığı bir konumda buluyor ya da erişimin ödeme talebi tarafından engellendiği bir yerdedir. Bu 2.5 milyar insandan, “Hotspot Hosts” topluluğumuza katılmak için önümüzdeki 4 yıl boyunca sizin gibi 25 milyon insanı almayı hedefliyoruz.
Birlikte yüzlerce milyon insanın günlük yaşamları üzerinde olumlu bir etki yaratacak olan, merkezi olmayan WiFi erişim noktasında ücretsiz, açık ve güvenli bir erişim kurabiliriz. Hotspot Hosts'larımız mobil veri için ödeme yapan, evlerinde veya işyerinde WiFi erişimi için ödeme yapan kişilerdir. Araştırmamız,% 80'inden fazlasının, ödediğimiz tüm verileri kullanmadığını gösteriyor.
Parayı cebinize koyacağız. Bu verilerin bir kısmını küresel ağımıza sunmak için her gün size ödeme yapacağız.

OPPopenWiFi Hakkında

Sınırların olmadığı ve engellerin olmadığı bir dünya düşünün.
Bunu bir gerçeklik haline getirmede rol oynayabileceğini düşünün.
Bunun için ödeme yapıldığını hayal edin.
Dünya genelinde 2019 yılına kadar 2,5 milyar akıllı telefon kullanıcısı olacağı tahmin ediliyor. Daha fazla stascs, bugün bu akıllı telefon kullanıcılarının 2 milyardan fazla sosyal medyada var olduğunu gösteriyor.
Her birimiz günlük hayatımızın bir parçası olarak WiFi erişimi gerekir. Hepsi de kendimizi, erişimin mümkün olmadığı bir pozisyonda buluyoruz. Bu 2.5 milyar insandan, “Hotspot Hosts” topluluğumuza katılmak için önümüzdeki 4 yıl boyunca siz ve benim gibi 25 milyon insanı almayı hedefliyoruz. Birlikte yüzlerce milyon insanın günlük yaşamları üzerinde olumlu bir etkisi olacak, küresel ve merkezi olmayan WiFi erişim noktasına açık, güvenli ve ücretsiz erişim kurabiliriz.
Hotspot Hosts'larımız mobil veri için ödeme yapan, evlerinde veya işyerlerinde WiFi erişimi için ödeme yapan kişilerdir. Verilerini küresel ağımıza sunmak için her gün Hotspot Host'larımıza ödeme yapacağız. Bu parayı ceplerine geri almayı hedefliyoruz.
Bir Hotspot Host olmak için sadece mobil uygulamamızı indirin veya web sitemizden bir ev / iş yönlendiricisi isteyin. İlk 100.000 yönlendirici, müsaitlik durumuna bağlı olarak tamamen ücretsiz olarak sağlanacaktır. Ağımıza katılmanın herhangi bir ücreti yoktur - katkıda bulunanlara para ödüyoruz!
Jeton kazanmanın 3 yolu vardır:
bir Hotspot Host olarak;
sözcüğü yaymak ve bize katılmak için daha fazla ev sahibi teşvik etmek;
reklamverenlerimizden gelen mesajları görüntüleyerek.
OPP Açık Wifi jetonunu kullanarak ödeme yaparız.
ITO / ICO'da bir OPP jetonu = 0,30 TL.
Kurucular satış ve Token satışı sırasında mevcut inanılmaz bonuslar vardır.
Faturalama ve ödemeleri kolaylaştırmak için Blockchain teknolojisi kullanılacaktır.
Topluluk üyeleri her gün jeton alacak!
Jeton kripto plaketlerinde işlem yapabilir, gösterge panosuz aracılığıyla FIAT'a dönüştürülebilir ve tüm büyük perakendecilerle pano üzerinden alışveriş yapmak için kullanılır. Çevrimiçi alışveriş için OPP jetonlarını kullanmak, topluluk üyelerinin kart bilgilerini tekrar çevrimiçi olarak girmelerine gerek olmadığı anlamına gelir!
Bu cep telefonu faturaları, ev telefonu faturaları veya internet faturalarının tamamı ya da bir kısmı, her ay sadece bize katılarak karşılanabilir. Bu parayı geri vermeyi amaçlıyoruz!
Sınırlı sayıda jeton bulunmaktadır ve bunları kullanan milyonlarca host ile, belirteçlerin talep ve değerinin güçlü kalacağına inanıyoruz.

NASIL ÇALIŞIR

Bir Hotspot Host olmak için kayıt olmanız ve ardından mobil uygulamamızı indirmeniz veya web sitemizden bir ev / iş yönlendiricisi isteğinde bulunmanız gerekir. İlk 100.000 yönlendirici tamamen ücretsiz olarak sağlanacaktır.
Ne kadar veri bağışta bulunmak istediğinize siz karar verirsiniz. Uygulamamız akıllı cihazınızdaki mobil hotspot işlevini etkinleştirecek ve “OPP OPEN WIFI” web sitesine erişmek isteyen kullanıcılar tarafından görülecektir. Sistem hem Hotspot Host hem de misafir kullanıcı için tamamen güvenlidir. Sistem, ev ve iş WiFi ile çalışmak üzere tasarlanmıştır.

NASIL PARA YAPABİLİRİM?

Ödeme için kalifiye olmanız için Hotspot'unuzu günde 1 saat aktif hale getirmeniz yeterlidir. Global Ağa katkıda bulunmak için kullandığınız her cihaz için size ödeme yapacağız. İnternet sağlayıcınızın ve cep telefonu sağlayıcınızın maliyetlerinin tamamını veya bir kısmını karşılayacak kadar para ödemeyi hedefliyoruz.
Biraz daha yapmak istiyorsan sorun yok. Seçtiğiniz sponsorların mesajlarını okumak için size ödeme yaparız. Her gün almak için kaç mesajınızın olduğunu ve okuduklarınız için size ne kadar ödeme yaptığınızı söylersiniz. Tavsiye programımıza katılırsanız, medya mesajlarımızı takipçileriniz ve arkadaşlarınız arasında paylaştığımız için size de ödeme yapacağız.
Sözceyi yaymamıza yardım etmek için ne kadar çok şey yapabilirseniz o zaman size yardımcı olmak için daha fazla şey yapabiliriz.

NASIL ÖDEME YAPABİLİRİM?

OPP Tokenimizi kullanarak topluluk üyelerimize günlük olarak ödeme yaparız. 1 OPP Jeton = 0.40 $.
Ödemeler ve faturalandırma, blockchain kendi kendini gerçekleştiren akıllı sözleşmeler kullanılarak yönetilmektedir.
Verilerinizi paylaştığınız, sponsorlu bir mesajı görüntülediğiniz veya bir gönderiyi paylaştığınız her gün, hesabınıza OPP Jetonları eklendiğini göreceksiniz. Detaylı bir açıklama için lütfen Beyaz Kitabımıza bakınız.

HAVA DURUMU

Bize kayıt olduktan sonra OPP Dashboard'a bir erişim kodu verilecektir. Kontrol Paneli, bizimle nasıl çalışmak istediğinizi, kaç veriyi paylaşmak istediğinizi, kaç tane cihaz, kaç mesaj okunacağını, vb.
Tüm OPP Token'larınız elektronik cüzdanınızda her gün kontrol panelinde güvenli bir şekilde saklanır. Bakiyenizi büyütebilirsiniz. Gelen ödemeleri ve bunları nasıl kazandığınızı görebilirsiniz.
Kontrol Panelinden, bunları nasıl harcamak istediğinize karar verebilir, Online Perakende Satış Mağazamız aracılığıyla, banka hesabınızı kredilendirebilir, OPP Kredi Kartı'na (banka hesabı gerekmez) para gönderebilir veya bunları Kripto pazarlarında işlem yapabilirsiniz. Kontrol Panelimizden OPP Jetonlarını tam günlük paranızı kullandığınız gibi kullanabileceksiniz.

JETON

NEDEN BİR TOKEN SATIŞ VAR?

ICO / ITO, işlerin para toplamak için yeni bir yoludur. Amacımız jeton satışından ve ITO'dan (başlangıç ​​jetonu teklifi) 40 Milyon $ arttırmak olacak. Bu fonlar, donanım satın almak, teknolojiyi geliştirmek, paydaşlarımızı desteklemek, günlük operasyonlarımızı fonlamak, pazarlama ve personel alımı için kullanılacaktır. Böylece, 12 ay içinde 1 milyon Barındırılan WiFi Noktası ağı oluşturabiliriz ve 25 milyon 4 yıl içinde. Detaylı bir açıklama için lütfen bkz.
Jeton satışında kuryeler ve yatırımcılar için jeton alımının ne kadar erken yapıldığına bağlı olarak% 50 ile% 10 arasında değişen indirimlerle 142 milyon jeton olacak.
OPP tokenlerinin satışı, satış öncesi yatırımcılardan başlayarak, erken katılımcıları teşvik eden bir bonus yapısı içerecektir.
Bonus programı aşağıdaki gibidir:
1. Aşama (1 Temmuz - 22 Temmuz):% 40
2. Aşama (23 Temmuz - 29 Temmuz):% 35
3. Aşama (30 Temmuz - 5 Ağustos):% 30
4. Aşama (6 Ağustos - 12 Ağustos):% 25
5. Aşama (13 Ağustos - 19 Ağustos):% 20
6. Aşama (20 Ağustos - 26 Ağustos):% 15
7. Aşama (27 Ağustos - 2 Eylül):% 10
8. Aşama (3 Eylül - 9 Eylül):% 5
9. Aşama (10 Eylül - 14 Eylül):% 2,5

YOL HARİTASI

Mayıs 2018
Web Sitesi ITO / ICO Kaydı Başlat
Pazarlamayı başlat
Haziran 2018
VIP ve Kurucu jetonu satışını aç
Telgraf topluluğunu kur
Mevcut sosyal topluluğu genişlet
PR ile etkileşim kur
Danışman ekibini duyurun
GitHub'u başlat
Akıllı sözleşme adresini yayınla
Prototip ayrıntılarını paylaş
Ağustos 2018
Halk indirimi
Değişim ile kayıt olun
Beta testi Smartphone App
Gösterge Tablosu işlevini geliştirin
Reklamverenlerle iletişim kurun
Eylül 2018
Kamu satışlarının sonuçlanması
Yatırımcılara Jeton dağıtımı
Smartphone Uygulamasını Başlat
Despatch yönlendiricileri
Beta testi perakende satış bağlantıları
Ekim 2018
Panoyu başlat
Hotspot Hosts'tan gelen trafiği yönetmek için ekibi genişletin
Ortaklık ortakları ile anlaşmaları sonlandırın
Push bildirimleri için reklamverenlerle fırsatlar oluşturun
Hotspot yönlendirme programını başlat
Hotspot Sunucularını işe almak için pazarlama etkinliğini başlat
Kasım - Aralık 2018
100.000 Hotspot Hosts
Çevrimiçi perakende deneyimini başlat
Gösterge tablosunun tam işlevselliği
Dijital pazarlamayı genişlet

TAKIM

Projemiz için iddialı planlara sahip deneyimli bir ekibiz.
Temel uzmanlığımız müşterilerimize hizmet etmek için teknoloji ve pazarlama sistemleri oluşturmaktır. Birçok büyük isimle çalışırken, yıllar boyunca yaptığımız en önemli çalışmalarımız küçük işletmeleri desteklemektir. Küçük işletmeler herhangi bir ekonominin ve toplumun kalbi. İşgücünün büyük çoğunluğunun istihdam edildiği ve ödeme çeklerinin oluştuğu yerdir.
İşlerin nasıl yapıldığını anlayan yetenekli teknisyenler ve iletişimcilerden oluşan bir ekip kurduk!
Martin Regan /  Girişimci ve CEO
Phillip Legg /  Teknoloji ve Güvenlik Müdürü
Leo Antipov /  B2B Satış Direktörü
Joanna Nemes /  Pazarlama Koordinatörü
Violeta Raducanu /  Topluluk Yöneticisi
Alex Andrei /  Topluluk Yöneticisi
Alexandra Pascariu /  Topluluk Müdürü
Michael Peach /  Pazar Analisti
Iulian Gheorghe /  Kıdemli SEO, Web Geliştirici
Susan Lawry /  Hesap Başkanı
Claire Loe /  Hesapları Destek
Carina Regan /  E-posta Pazarlama Müdürü

DANIŞMANLAR

Jared Polites /  Blockchain Pazarlama Uzmanı
Jorge Rodriguez /  Proje Güvenliği
George Han /  Blockchain Danışmanı
T Aravinda Babu /  Uzman Teknoloji Danışmanı
Daha fazla bilgi ve bugün OPP Open Wifi sosyal medyası için lütfen şu kaynakları takip edin:
Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

P2PEP - Eşler Arası Enerji Protokolü

AlphaCar