DigitalBits

Blockchain bir blok zinciri oluşturan dağıtılmış bir muhasebe teknolojisidir. Her blokta birleştirilmiş ve doğrulanmış bilgi ve veriler bulunur. Bu bloklar daha sonra onaylanır ve önceki bloklardaki bilgi ve işlem zinciri ile birleştirilir. Bu işlem blokları kalıcı olarak blok zinciri olan dağıtılmış deftere kaydedilir. 

İo digitalbits için görüntü sonucu
Blockchain cryptocurrency çalıştıran bir platformdur. Blockchain, ağları oluşturan dağıtılmış bir defter işlevi gören teknolojidir. Bu ağ işlem yapmak için bir araç yaratır ve değerlerin ve bilgilerin aktarılmasına izin verir.

Temel olarak, her blockchain projesinin ana ağı vardır. Basitçe söylemek gerekirse, mainnet aslında dijital para birimini göndericiden alıcıya aktarma işlevini yerine getiren bir blok zincirdir. Bu, temelde işlemin işlevselliğinin bir testi olan testnet'ten farklıdır. Bunu düşünmenin en kolay yolu, test ağlarının bir projenin potansiyel yeteneklerini gösteren prototipler olmasıdır. 

Ana ağlar, kullanım için halka açık olan gerçek nihai üründür. Bununla birlikte, test ağları veya kod çerçeveleri gibi, ana ağlar proje ekibi veya açık kaynaklı kripto para birimi topluluğunun güncelleme ve / veya revizyon yapılması gerektiğine karar verdiğinde her zaman değiştirilebilir.
DigitalBits blok zinciri, MainNet’i Mart 2018’de başlatan altyapı protokolüdür. Ekonomik noktalara ilk odaklanan Digitalbits’in, sadakat ve değerlenme olarak da bilinen transfer ve ticari değer noktalarını etkinleştirdiği görülmektedir. - Blockchain teknolojisinin halka kabul edilmesinin daha da hızlandırılması. 

Çok atlama teknolojisine sahip varsayılan merkezi olmayan değişim, dijital varlıklar için esnek bir pazar oluşturur. DigitalBits, sınırsız değer transferini kolaylaştıran mevcut dijital varlık kategorilerine aktarılabilirlik ve taşınabilirlik sağlamayı amaçlamaktadır.

Bu proje bir yıldan fazla bir süredir geliştirilmiştir ve büyük çapta benimsemeyi teşvik edebileceğini göstermiştir. Küresel belirteçlerin ekonomik vizyonunu geliştirerek 2019 yılına kadar 20 milyondan fazla kullanıcı hesabına ulaşmayı umuyoruz. DigitalBits, çeşitli bağlılık şirketlerinden ve dünyanın en büyük şirketlerinden birçok erken erişim programı (EAP) katılımcısı aldı. 

DigitalBits projesi, DigitalBits blockchain organizasyonu tarafından kullanılan açık kaynaklı bir programlama çalışmasıdır. Hızlı ve asgari düzeyde mikro ve hızlı ödeme çabalarını desteklese de, DigitalBits blok zincirindeki kaynaklara belirteçler vermeye hazırdır. Kullanıcılar zincir üzerinden değiş tokuş yapabilir ve sonuç olarak 5 saniyeden kısa sürede çoklu sıçrama ile değiş tokuş yapar.

[Â € <IMG]

Vakfın vizyonu, DigitalBits blok zincirinin, örneğin, Sadakat ve Ödüller gibi belirli mekanik kaynaklarla taşınabilirlik, güvenlik ve likidite sorunlarının üstesinden gelmeye yardım etmesini ve bazı önemli müşteriler, dernekler ve bağlı kuruluşlar için ilave teşvikler yaratılmasında yardımcı olmaktır. 

Hizmet ve ücretin odağı, Blockchain DigitalBits tarafından desteklenebilecek kâr sınıflarından biridir. Şu an sadece içimizde 100 milyar doların üzerinde kullanılmayan odaklanma var ve her yıl harcanan ya da yaklaşık 16 milyar dolar değerinde konuşulan odağın hiç biri kullanılmıyor.
DigitalBits blok zincirini herkes tarafından kullanılacak şekilde düzenleyin. Herkes bu ademi merkeziyetçi ağa yüzde 100 devredilebilen bilgisayarlı belirteçler adı verilen karmaşık kaynaklar oluşturabilir. Şirketler odaklarını bu ağa adadıklarında, tüketiciler bilgisayarlı belirteçler olarak odaklanacaklar. 

DigitalBits ve ardından API ve SDK kullanarak temel uygulamaların üzerinde markaya özgü uygulamalar geliştirmeye yatırım yapın. Getirdikleri tek şey çok düşük işlem maliyetleri, işlem bütünlüğünü sağlamak için gereken maliyetler. Bu ücret sistemi korumak için kullanılır. 

DigitalBits Ağına Genel Bakış
[Â € <IMG]

Müşteriler bu bilgisayarlı belirteçleri değiştirebilir ve özellikle dijital uçlar veya XDB adı verilen gelişmiş yerel blok zinciri kaynakları ile birlikte zincir halindedirler. Merkezi olmayan DigitalBits Network, sınırsız maliyetler için entegre aracılar gerektirmez. Transferler sadece birkaç dakika gerektirir ve sadece makul masraflar gerektirir. 

DigitalBits Takımı 
[Â € <IMG]


Website : https://www.digitalbits.io/
Whitepaper : https://storage.googleapis.com/westart-files/digitalbits-pre-sale/DigitalBits_Whitepaper_2_2.pdf
Facebook : https://www.facebook.com/DigitalBitsOrg/
Twitter : https://twitter.com/DigitalBitsOrg?lang=en
Telegram : http://t.me/digitalbits
Ann Thread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5026550



My Bitcointalk Profile : rumputyangbergoyang
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C


Komentar

Postingan populer dari blog ini

P2PEP - Eşler Arası Enerji Protokolü

AlphaCar

OPP OPEN WIFI - GLOBAL OLUŞTURMA YAŞAM AMACI İLE TOPLULUĞU BİR SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET