P2PEP - Eşler Arası Enerji Protokolü

Peer to Peer Enerji Protokolü (P2PEP), yenilenebilir enerji üreticilerini talep edenlerle birleştirecek, yenilenebilir enerji kaynaklarının gelecekteki iyileşmesini teşvik ederek ve alıcılara temiz yenilenebilir üretilen güç sağlayan sınırların kaldırılmasına rağmen, bir enerji alışverişi platformudur.
P2PEP STANDI SUNUYOR? P2PEP (Peer to Peer Enerji Protokolü), alıcıya akran, alıcıya doğru bir şekilde aktarabilmesi gereken, güneş enerjisiyle çalışan veya diğer yenilenebilir enerjilerin bu aşırı satın alımını / satımını (takas) alması / satması için bir yardımcı yazılımın sunulmasıyla sonuçlanmıştır. . P2PEP, bir Peer to Peer, b2c (müşterilere iş) ve b2b (işten işe giden) enerji protokolüdür, bireylerin yetkilendirdiği PEP token beyin ortaklıkları ve sistemdeki insanlar tarafından satılan enerji araştırmalarıdır. Dahası, P2PEP alışverişi platformu, son kullanıcılarla doğrudan pazarlık etmesi gereken çevre dostu güç enerjisi kuruluşlarının sahiplenilmesini zorlamaya çalışmaktadır. P2PEP'i kullanmak, verimli güç enerjisi alıcıları ve yapımcıları eski, eski kirli enerjiyi tersine çevirebilir ve çevre dostu güç enerjisi akranını, bir uber yolculuğunu kapmak kadar etkili bir şekilde aktarabilir. P2PEP'in bir diğer önemli görevi geri vermek. Bu nedenle, girişimlerde yer almamızın sebebi, zayıf enerji temeli olan bölgelerde temiz enerji düzenlemeleri getirmesi, ancak temiz enerji sağlama şansının artmasıdır.


NEDEN BU PLATFORMU? P2PEP, temiz enerjiye geçişte değişiklik yapmak isteyen tüm toplantılar için rahatlık, destekleyici yeterlilik ve düşük maliyetleri destekleme anlamına gelir. ETKİLİ ENERJİ PİYASASI Temiz enerji üreticileri, enerji tedariklerini basit ve makul bir maliyetle yeniden satma konusunda ciddi zorluklarla karşılaşırlar. Çok sayıda alıcı temiz enerjiye ihtiyaç duymakta, ancak bir çerçeve bulma ve tanıtma konusuna ihtiyaç duymamaktadır. ENERJİ KARTALLARI KİRLİ ÜZERİNDE Mevcut enerji endüstrisi, eski petrol türevi kuruluşlarının ellerinde sessiz bir şekilde bir iktidar kuvveti oluşturuyor ve bu örgütler, temiz enerjiyi kullanmaya doğru ilerlemeyi engelleyen basitler. ENERJİ TEDARİKİ İDARELERİ Çok fazla sayıda yerde bireyler, korkunç enerji temeli nedeniyle, bu bölgelerde temiz enerji sağlama şansı çok fazla iken, dayanmaktadır. P2P ENERJİ TİCARETİNİN AVANTAJLARI P2PEP Platformu aracılığıyla, temiz Enerji eşler arası ve her şey dahil özel olarak uber yolculuğu yapmak kadar basit bir şekilde değiştirilebilecektir.
C2C VE B2C P2PEP platformu, bir alıcının alışveriş yapana veya alıcıya alıcı olarak bir parçası olarak, aşırı enerji arzında ve dışarıda ticaret yapmak için kullanılabilir. Ek olarak, Temiz Enerji Şirketlerini müşterileriyle doğrudan ilişkilendirme ve kısıtlayıcı, kirletici ve modası geçmiş enerji endüstrisinin sınırlarını aşmalarına yardımcı olur. P2PEP'in DOĞASI Kompleks'in basit olmasına rağmen, P2PEP, blockchain inovasyonu ışığında tahrikli bir düzenlemedir, PEP, P2PEP üzerinden enerji alışverişi için bir taksittir. Gerekli olan her şey, taşınabilir uygulamamızı indirmek ve temiz enerjiyi alıp satmaya başlamak olduğu için basittir. TÜKETİCİ İÇİN CUNTOMER P2PEP uygulaması ile temiz enerjinin satın alınması ve satılması sadece bir kene olacaktır. TÜKETİCİ İŞLER P2PEP uygulaması ile temiz enerji yaratma kurumları müşterileriyle doğrudan değiş tokuş edebilir. İHTİYAÇLARDA EMPOWER YERLER P2PEP, güçlü enerji temeli olan yerlere gçlendirmeyi iletecektir. YOL HARİTASI P2PEP, temiz enerji ticaretinde devrim yaratmayı ve akranla daha kolay erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan iddialı bir projedir. Projedeki bazı önemli kilometre taşları için aşağıyı okuyun Aşama 1: Kavram Aşaması (Q1 2018) [Tamamlandı] 2. Aşama: Kitle Kaynak Kullanımı (Q2 2018) 3. Aşama: Lansman ve Gelişim (Q3 2018) 4. Aşama: Pilot test ve PEP CASH Lansmanı (Q4 2018) Aşama 5: DAPP Release ve P2PEP Eco-System Lansmanı (Q1 2019) Aşama 6: Coğrafi ve Hacim Genişletme (Q2 2019) Aşama 7: Yeni enerji dağıtım yollarının uygulanması (Q3 & Q4 2019)

daha fazla bilgi için ziyaret :

Website : http://p2pep.com/
Whitepaper :http://p2pep.com/pep/#whitepaper
Telegram : https://t.me/P2PEP_Bounty

Twitter : https://twitter.com/P2PEP_Official
Facebook : https://www.facebook.com/p2pep/
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCvvrGqwm98BhWNKECJ4esgQ

BitcoinTalk : Brunoaoi007

Komentar

Postingan populer dari blog ini

AlphaCar

OPP OPEN WIFI - GLOBAL OLUŞTURMA YAŞAM AMACI İLE TOPLULUĞU BİR SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET