EMPIRE HOTEL: Konukseverliğin geleceği

EMPIRE NAKİT nedir? 

EMPIRE CASH, HOTELS EMPIRE platformundaki servis sağlayıcılar ve müşteriler arasında takas aracı olarak kullanılan bir ödeme belirtecidir. Bu, Şubat 2019'da başlayan ve token satışından satın alınabilir. EMPIRE CASH'a göre temel fiyat \ (1 \ 7800 \ 'den fazla \) ETH (, 0000,000128205 ETH)' dir. Satış Simgesinin ilk katılımcısı bir bonus almaya hak kazanıyor.

EMPIREHOTELS, kullanıcıların dünyanın dört bir yanındaki odaları ve deneyimlerini rezerve etmeleri için en iyi platformdur. Platformumuz, check-in / check-out için kolay bir yol sağlar ve gelecekteki oda otomasyonu için tam olarak hazırdır. EMPIRE HOTELS, kullanıcıların fiat ve kripto varlıklarını kullanarak, blok zinciri ve akıllı sözleşmeleri kullanarak oda ve hizmetleri sipariş edebilecekleri küresel bir platform ve uygulamadır. “Nasıl Çalışıyor Empire Hotels, check-in ve check-in gibi özellikler sunan mobil bir uygulama yaratıyor. Kültürel veya dil farklılıklarından bağımsız olarak verimliliği artırmak amacıyla harcama güncellemeleri, oda sıcaklığı kontrolü, sıcak su ısıtması ve daha fazlasını harcama. Bir diğeri ise sınır ötesi otel işlemlerinin rezervasyonu ve ödenmesini kolaylaştırmaktır. Renato Dimarzio misafirperverliğe yabancı değil, kendi kariyerinde tanımlanmış bir girişimci olarak önceki kariyerinde düzenli bir gezgin ve emlak sektöründe on yıllık bir deneyime sahip. Bu, “detaylara olan güçlü göze” ve ürünün kendisine ilham verilmesine katkıda bulunur. Empire Hotel'e şöyle dedi: “Uzun bir yolculuktan sonra otele geldiğinizi ve doğrudan odanıza gidebileceğinizi, unutma, odanın mükemmel bir sıcaklığa sahip olacağını, varsa küvetinizin (varsa) olabileceğini hayal edin. beğeninize ısıtılmış ve oda akıllı telefonunuz ile açılacaktır. Sadece zaman kazandıracak değil, sık seyahat edenlere de gönül rahatlığı sağlayacak. “Bu şirketin beklediği ana gelir kaynağı, promosyon paketlerinin satışından, otel hizmetlerine ve donanıma, kendilerine eşlik eden ve ücretsiz reklam teklifleriyle teşvik edici teşvikler sunmaktır. Empire Hotel ve Düzenlemeler Renato Dimarzio, “Brezilyalı bir işadamı ve Londra'da doğdu. Londrada. Şirket aynı zamanda Londra'da yerleşiktir ancak İsviçre'de kayıtlıdır; “Kripto / blok zinciri şirketleri için zaten gelişmiş bir kurallar kümesi vardır. “Blockchain teknolojisinden dağıtılmış bilgi işlem gibi, Empire Hotels merkezi (kripto ile ilgili pek çokları gibi - Çin'in Hong Kong, Tayvan ve Singapur'a uçuşlarını engellemek gibi) geçicidir ve tek bir yerde ölümsüzlük gerektirmez.


Düzenleyici nedenlerden ötürü, Dimarzio ve Empire Hotels, son zamanlarda “daha ​​güvenilir bir kripto-para birimi kuralları kuralı getirerek uzayda bir sonraki Malta olmayı planlayan Bahamalar hükümeti ile bazı olağanüstü tartışmalar düzenledi”. Konukseverlik ve ağırlama endüstrisi tehdit altındayken Brexit’in bir sonucu olarak İngiltere’de çalışan elektrik sorunları, cryptocurrency şirketi, ayrılma döneminde ücretsiz işlemlerden yararlandı. Bununla birlikte, hükümet FCA (Mali Davranış Otoritesi) ile düzenleyici çabaları artırdı: “Kriptobaset Görev Gücü” nü oluşturdu ve türev satış yasağı konusunda istişarelerde bulundu. Şimdi ve Empire Hotel'in Geleceği Netverify ile çalışmak için şirket güvenliğinin sağlanması (“sahtekarlık, sahte veya çalınmış kimlik kullanımını önlemeye yardımcı olur”). Diğerleri Accubits, “Empire Hotel'i piyasaya sürdü” ve AppInventiv: “Hindistan merkezli bir uygulama geliştirme şirketi”. 


Empire Cash (EPMC), Empire Hotels tarafından hizmetler için ödemeleri tamamlamak ve hediyeleri dağıtmak ve “işlem ücretlerine tabi olmayacak” bir işarettir. Şimdi ve Empire Hotel'in Geleceği Netverify ile çalışmak için şirket güvenliğinin sağlanması (“sahtekarlık, sahte veya çalınmış kimlik kullanımını önlemeye yardımcı olur”). Diğerleri arasında “Empire Hotel'i gerçekten piyasaya süren” Accubits ve AppInventiv: “Hindistan'da bulunan bir uygulama geliştirme şirketi” bulunuyor. Empire Cash (EPMC), Empire Hotels tarafından hizmetler için ödemeleri tamamlamak ve hediyeleri dağıtmak ve “işlem ücretlerine tabi olmayacak” bir işarettir. Şimdi ve Empire Hotel'in Geleceği Netverify ile çalışmak için şirket güvenliğinin sağlanması (“sahtekarlık, sahte veya çalınmış kimlik kullanımını önlemeye yardımcı olur”). Diğerleri arasında “Empire Hotel'i gerçekten piyasaya süren” Accubits ve AppInventiv: “Hindistan'da bulunan bir uygulama geliştirme şirketi” bulunuyor. Empire Cash (EPMC), Empire Hotels tarafından hizmetler için ödemeleri tamamlamak ve hediyeler dağıtmak için üretilen ve “işlem ücretlerine tabi olmayacak” bir belirteçtir.


Ağırlama Endüstrisinde Devrim 

Kurma Geliştiricilerimiz uygulama geliştirme sürecinde her küçük adımı ele alır. Kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak istiyoruz.

İlk Paralar Teklifi


Protokol: ERC20 Satınalma metodu: BTC, ETH, LTC Detaylar
  • ABD, İran ve Kuzey Kore’ye katılmak yasaktır
  • Kişisel limit 0.01ETH - sınırsız
  • Bonus sistemi erken yatırımcılar için kullanılabilir
  • Yeni belirteçlerin emisyonları devre dışı
  • Mevcut Beyaz Liste
  • KYC gerekli

YOL HARİTASI
İlk Taslak Fikir - Kasım 2017
Uygulamalar ve platformlar için ilk fikir tasarlandı. Bu fikir zaman içinde değişmiş olsa da, Kasım 2017'de ilk önce bu projenin gelişimini tartıştık.
Akıllı Sözleşme Tasarımı - Mart 2018
Akıllı sözleşme geliştirme ve denetim, ICO sürecindeki önemli aşamalardır. Bu aşamada, şifreleme ekonomisi, sayılar ve envanter tanımlanır.
Teknik İnceleme - Mart 2018
Whitepaper, uygulama ve platformumuzun teknolojisini ve özelliklerini ve geleceğe yönelik planları açıklar.
Web Sitesi Geliştirme + Gösterge Tablosu - Haziran 2018
Web sitesi ve gösterge tablosu cüzdanı en modern teknoloji kullanılarak geliştirildi ve birçok farklı cihazda tekrar tekrar test edildi.
ICO Aşaması - Ocak 2019’da Başlıyor
ICO aşaması Ocak 2019'da başlayacak ve üç bölüme ayrılacaktır: ICO Öncesi (satış öncesi), Faz 1 ve Faz 2
Android ve iOS için Başvuruların Başlatılması - Nisan 2019
Uygulamanın ilk versiyonu beta olmayacak; tamamen çalışır durumda olacak. Bu sürüm tüm özellikleri ilk günden itibaren etkinleştirecek ve zaman zaman güncellenecektir.
EMPIRECASH Ödemesinin Başlaması - Temmuz 2019
Temmuz 2019’da yapılması planlanan bu özellik, kullanıcıların cep telefonlarını kullanarak temassız olarak ödeme yapmalarını sağlarken aynı zamanda mevcut EmpireCash paralarından çekiyorlar.
Daha fazla bilgi edinmek için. EMPIREHOTELS ile aşağıdaki bağlantılardan daha fazlasını bağlayabilirsiniz:
Telegram :   https://t.me/shtbounty

My Bitcointalk Profile : rumputyangbergoyang
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

OPP OPEN WIFI - GLOBAL OLUŞTURMA YAŞAM AMACI İLE TOPLULUĞU BİR SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET

Safe E-Commerce with Omnitude

P2PEP - Eşler Arası Enerji Protokolü